Προετοιμασία για την πεζοπορία του Πενταλόφου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Προετοιμαζόμενοι για την πεζοπορία της επόμενης Κυριακής 4 Οκτωβρίου, στον Πεντάλοφο, τα μέλη της πεζοπορικής ομάδας του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, Δημήτρης Κωστόπουλος (support της Κικής) και Άκης Μαραγκοζάκης, βρέθηκαν το Σάββατο, στον Πεντάλοφο για να “περπατήσουν” την διαδρομή και μας έφεραν φωτογραφίες και απαραίτητες πληροφορίες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Διαμαντή Διαμαντόπουλο, Πρόεδρο του Συλλόγου, για την πολύ όμορφη και άψογη φιλοξενία κατά τη σημερινή επίσκεψη στην περιοχή του Πενταλόφου ,και τους κ. Βασίλη και κ. Ζήση για την χάραξη, σήμανση και τον καθαρισμό της διαδρομής που θα ακολουθήσουμε την επόμενη Κυριακή. Σκοπός μας είναι η ομαλή εκτέλεση της διαδρομής με ασφάλεια.
Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης πραγματοποιήθηκε τοπογραφική ενημέρωση καθώς και ανάλυση ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων για τα διάφορα χαρακτηριστικά σημεία και μέρη της διαδρομής.
Γνώση που είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και σημαντική να μεταδοθεί στους πεζοπόρους, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά της περιοχής που επισκέπτονται .Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *