Οργανωτικές λεπτομέρειες του αγώνα: “Μαρωνείας Ανάβασις”

Δύο 24ωρα πριν τον αγώνα “Μαρωνείας Ανάβασις” και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, έδωσε τις παρακάτω οργανωτικές λεπτομέρειες:
1. Το σημείο της αρχικής συνάντησης όλων των δρομέων του αγώνα, είναι η γραμματεία του αγώνα, που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Μαρώνειας και θα λειτουργήσει από τις 2.45μμ.
2. Η Μαρώνεια για τους μακρινούς ταξιδιώτες έχει πρόσβαση από δύο δρόμους. Για τους ερχόμενους από Ξάνθη, μέσα από την Κομοτηνή(μπαίνοντας από την δυτική είσοδο της πόλης) και ακολουθώντας νότια τον δρόμο προς Μαρώνεια και για τους ερχόμενους από τον Έβρο, στρίβοντας από τον κόμβο των Σαπών, νότια προς Μαρώνεια.

3. Κατά την είσοδο τους στην Μαρώνεια, οι ερχόμενοι από δυτικά θα παρκάρουν στο δημοτικό πάρκιγκ, αριστερά 100μ πριν την πλατεία, ενώ οι ερχόμενοι από ανατολικά θα παρκάρουν πριν την πλατεία, αριστερά.

4. Στην γραμματεία του αγώνα, οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό τους, δώρο του αγώνα και θα παραδίνουν το ειδικό έντυπο για τον COVIT 19, δελτίο καταγραφής αθλουμένου, το οποίο μπορούν να τυπώσουν και συμπληρώσουν οι δρομείς, από την σελίδα του αγώνα.
5. Θα υπάρχει η δυνατότητα, οι δρομείς να αφήσουν με ασφάλεια το σακίδιο τους.
5. Στην συνέχεια θα περπατήσουν ή τρέξουν για προθέρμανση, ανάποδα την διαδρομή, προς την εκκίνηση (κατηφόρα) ή θα μετακινηθούν ανά παρέες με ΙΧ. Η εκκίνηση βρίσκεται στο νότιο μέρος της ευθείας Μαρώνειας-Πλατανίτη (μπροστά την ταβέρνα Γεράσιμος).
6. Στην εκκίνηση, θα τοποθετηθούν σε ζευγάρια, ανάλογα με τον αριθμό τους(πχ.301-302, 303-304 κλπ) και στις 4μμ θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου ζευγαριού και ανά 20″ οι εκκινήσεις των επομένων ζευγαριών.
7. Στα μισά της διαδρομής θα υπάρχεις σταθμός με νερό.
8. Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία της Μαρώνειας, όπου οι δρομείς θα παίρνουν σε σακουλάκι το μετάλλιο, το φουλάρι δώρο του αγώνα, μπανάνα και νερό.
9. Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας, “η Ιππαρχία” θα προσφέρει εδέσματα στους αθλητές.
10. Μετά το πέρας όλων των τερματισμών, θα γίνουν απονομές στον 1ο άνδρα και 1η γυναίκα της γενικής κατάταξης και στους τρεις πρώτους, άνδρες και γυναίκες των ηλικιακών κατηγοριών, ανέπαφες.
11. Αναλυτικά το οργανωτικό πρόγραμμα:
3-3.15μμ άφιξη δρομέων στον χώρο της γραμματείας, ηλικιακών ομάδων έως 39 και 50-59 ετών
3.15μμ αναχώρηση για το σημείο της εκκίνησης
4μμ- εκκίνηση 1ου ζευγαριού και ανά 20″ συνεχείς εκκινήσεις ζευγαριών, ηλικιακών ομάδων έως 39 και 50-59 ετών.
Κατά την διάρκεια αναμονής της εκκίνησης, οι δρομείς φοράνε μάσκα, την οποία και πετάνε σε κάδο καθαριότητας, μόλις ξεκινήσουν.
4.45-5μμ άφιξη δρομέων στον χώρο της γραμματείας, ηλικιακών ομάδων 40-49 ετών και 60-69 ετών.
5μμ αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης
5.45μμ εκκίνηση 1ου ζευγαριού και ανά 20″ συνεχείς εκκινήσεις ζευγαριών, ηλικιακών ομάδων 40-49 ετών και 60-69 ετών.
Κατά την διάρκεια αναμονής της εκκίνησης, οι δρομείς φοράνε μάσκα, την οποία και πετάνε σε κάδο καθαριότητας, μόλις ξεκινήσουν.
6.30μμ απονομές, ανέπαφες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *