SANTA RUN ALEXANDROUPOLIS

SANTA RUN ALEXANDROUPOLIS

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο SANTA RUN Αlexandroupolis 2020! Μια δράση με στόχους την ψυχική ανάταση των πολιτών εν μέσω πανδημίας, τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος, την ενίσχυση της ήπιας άσκησης αλλά και της εθελοντικής προσφοράς.
Η δράση είναι διαδικτυακή, ατομική, ήπιας άθλησης, και περιλαμβάνει συμμετοχή με περπάτημα, τρέξιμο ή ποδηλασία, σε χώρο, χρόνο και απόσταση ελεύθερης επιλογής και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
Οι συμμετέχοντες, φορώντας απαραίτητα το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, αποστέλλουν με μήνυμα στη σελίδα SANTA RUN Alexandroupolis στο Facebook φωτογραφία ή video (έως 15 δεύτερα) με τη δράση τους και μια ευχή για τις γιορτές, κάνοντας επισήμανση τη σελίδα SANTA RUN Alexandroupolis και hashtag #santarunaxd.
Επίσης όποιος ανεβάζει story στο INSTAGRAM με το @Santarunaxd θα προβάλλεται αυτομάτως στη σελίδα της δράσης.
Η δράση Santa Run Alexandroupolis έχει και κοινωνικό σκοπό. Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», GR 53 0140 9200 9200 0210 1247 057. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή εργασιών του ξενώνα Αυτιστικών Ατόμων στη Νίψα, καθώς και για την ολοκλήρωση του εξοπλισμού του.
Καλή επιτυχία! Μένουμε Ασφαλείς, Υγιείς και πάντα σε δράση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *