Ο Πρωταθλητής του άλματος σε ύψος Κώστας Μπανιώτης, μιλά για τις επιτυχίες των Ελλήνων στο κλειστό στίβο

Ο Πρωταθλητής του άλματος σε ύψος Κώστας Μπανιώτης, μιλά για τις επιτυχίες των Ελλήνων στον κλειστό στίβο

Με τον Κομοτηναίο πρωταθλητή του άλματος σε ύψος, Κώστα Μπανιώτη, είχε την ευκαιρία να βρεθεί τηλεοπτικά, κατά τη διάρκεια του δελτίου του ThrakiNet, ο τεχνικός δ/ντης του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, Κώστας Πατερόπουλος, με oικοδεσπότη τον Σταύρο Παπαδόπουλο.
Ο Κομοτηναίος Κώστας Μπανιώτης, ένας ιδιαίτερα πνευματώδης αθλητής, εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου το 2019 στην Γλασκώβη.
Συζήτησαν για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες κλειστού στίβου που ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Τορούν και τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, όπως και για τις επιτυχίες τους την περιόδο της οικονομικής κρίσης. Τον προσωπικό αγώνα που έκανε ο καθένας τους, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης του αθλητισμού στην χώρα μετά το 2004.
Μας περιέγραψε τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού και τα βήματα ενός νεαρού αθλητή από την επαρχία να κατακτήσει αθλητικά την Ελλάδα, την μεγάλη στήριξη των γονέων του σε αυτόν τον αγώνα, όπως και τον επόμενο και πιθανά τελευταίο στόχο της καριέρας του, συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *