Παρουσίαση των αγώνων δρόμου της Περιφ.Εν.Έβρου

Παρουσίαση των αγώνων δρόμου της Περιφ.Εν.Έβρου

Σας παρουσιάζουμε το 1ο βίντεο, τους αγώνες δρόμου του Έβρου.

https://www.youtube.com/watch?v=ROEDxlKjXOA

Αξιοποιώντας τον χρόνο της πανδημίας, ο αθλητικός σύλλογος ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, σε συνεργασία με το “Δίκτυο Ορφέας – Orpheus Net”, προτίθονται να δημιουργήσουν απολογιστικά βίντεο των αγώνων δρόμων εκτός σταδίου, που διεξάγονται στην Περιφέρεια Αν.Μακ.Θράκης, περιλαμβανομένου και του Ν.Σερρών, σε αντιστοιχία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης. Η διαδικτυακή παρουσίαση θα γίνει ανά περιφερειακή ενότητα.
Ο στόχος των βίντεο αυτών, είναι απολογιστικός-ιστορικός, μιας και θα περιγράφει όλες τις δράσεις αγώνων δρόμου που έχουν διεξαχθεί στην Περιφέρεια μας μέχρι σήμερα και θα αποτελέσει μια παρακαταθήκη και για το μέλλον τους. Αθλητές της περιφέρειας μας αλλά και όλης της χώρας, θα γνωρίσουν με το βίντεο αυτό καλύτερα όλες τις δράσεις της περιοχής μας, έτσι ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι λεπτομέρειες τους και να αποτελέσουν προορισμό.
Για τον κάθε αγώνα παρουσιάζονται λεπτομέρειες όπως: Η ονομασία του, ποιοι το διοργανώνουν,
πότε ξεκίνησε και πόσες φορές διεξήχθη, την ακριβή τοποθεσία του, ποια εποχή ή ημέρα διεξάγεται μέχρι τώρα,
το έδαφος του αγώνα, οι αποστάσεις του, το μέγεθος των μέχρι τώρα συμμετοχών, κάποια ιδιαιτερότητα του ή παράλληλες δράσεις του,
Και φυσικά στόχους για την επαναδιοργάνωση του αγώνα.

Μαζί με τις παραπάνω πληροφορίες παρουσιάζεται και οπτικοακουστικό υλικό, δηλαδή φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις του αγώνα, όπως και δηλώσεις διοργανωτών του κάθε αγώνα.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην συλλογή πληροφοριών, απέστειλαν υλικό και γενικά στήριξαν την ιδέα μας.

Τέλος ευχαριστούμε και το χορηγό μας, το ξενοδοχείο THIRTΥONE DOORS της Αλεξ/πολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *