Κυριακή 19 Ιουλίου κάνουμε αναρρίχηση!

Κυριακή 18 Ιουλίου κάνουμε αναρρίχηση!

Οι μικροί φίλοι του Δρομέα Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της αναρρίχησης σε φυσικό τερέν.
Έχοντας κοντά τους για υποστήριξη και ασφάλεια τους καλύτερους του είδους θα σκαρφαλώσουν στα βράχια του αναρριχητικού πεδίου Στρύμης, στην περιοχή των Σαπών, αναπτύσσοντας δεξιότητες που μόνο η αναρρίχηση μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα.
Υπεύθυνος αναρρίχησης ο Αρχοντής Εξακοϊδης (Εκπαιδευτής αναρρίχησης και οδηγός βουνού Ε.Ο.Ο.Α. με πολύχρονη εμπειρία στον Ε.Ο.Σ.Κομοτηνής ) και φυσικά η δική μας ορειβάτης και αναρριχήτρια Κική Τσακαλδήμη.
Δίνουμε την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών να εξασκηθούν στην διαχείριση του φόβου, στην επίλυση προβλημάτων, στην συγκέντρωση και την επιμονή για την επίτευξη ενός στόχου, καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση τους, το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας του εαυτού τους. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και χαρά.
Το αναρριχητικό πεδίο της Στρύμης έχει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για αρχάρια παιδιά. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ θα τηρηθούνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.
Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών (κάθε γκρούπ θα περιλαμβάνει περίπου 6-7 παιδία) και θα διαρκέσει συνολικά 1ώρα/γκρουπ.
Για το σημείο συνάντησης ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες:
Από Αλεξανδρούπολη, βγαίνουμε από την Εγνατία οδό προς Σάπες, με κατεύθυνση προς Μαρώνεια και στην συνέχεια προς Κροβύλη. Εκεί ακολουθούμε την πινακίδα με κατεύθυνση προς Κομοτηνή, φτάνοντας στο χωρίο Διώνη και τελικά στο χωρίο Στρύμη. Επί του αγροτικού δρόμου θα δείτε την καφέ πινακίδα που λέει προς αναρριχητικό πεδίο και θα υπάρχουν εθελοντές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Ώρα έναρξης πρώτου γκρουπ :9πμ
Κόστος: 10 ευρώ το κάθε παιδί
Κοντά μας η Ελληνική Ομάδα διάσωσης Τμήματος Ροδόπης.
Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα του Δρομέας Θράκης, στην ειδική φόρμα:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGZYjNiV8IqsZ8UFcZx9FJmRj47XUPvCUUiX5bq-lJY1wa-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Eμείς θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα που πρέπει να είστε στο χώρο αναρρίχησης.

Εξοπλισμός:
Αθλητικά παπούτσια και καλή διάθεση!
Μην ξεχάσετε το καπέλο σας , νερό και ίσως ένα μικρό σνακ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *