Η πρόεδρος της ΙΠΠΑΡΧΙΑΣ μιλά για την ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Για την διοργάνωση της 2ης ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ, βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ThrakiNet, ο τεχν.δ/ντης του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, Κώστας Πατερόπουλος με την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Μαρωνείας “Η Ιππαρχία”, Souzana Mouratidou και τον δημοσιογράφο STavros PApadopoulos Διοργανωτές του αγώνα η ΙΠΠΑΡΧΙΑ και ο Δρομέας Θράκης.
Ένας αγώνας δρόμου Κορυφής-Low Vertical, με εκκίνηση το λιμανάκι του Αγίου Χαραλάμπους και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Μαρώνειας.
Αναφερθήκανε στις λεπτομέρειες του αγώνα, την ιστορία της διοργάνωσης, τους στόχους που τέθηκαν.
Ραντεβού λοπόν την Κυριακή 22/8 στις 10.30πμ. στην Μαρώνεια
Και δυό λόγια για τον σύλλογο:
Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας ” Η ΙΠΠΑΡΧΙΑ” ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής της Μαρώνειας αλλά και ως ανάγκη των γυναικών του χωριού να συσπειρωθούν και να πραγματοποιούν δράσεις στοχευμένες στην προβολή τόσο του πολιτισμού, των εθίμων όσο και της παράδοσης της Μαρώνειας. Αριθμεί συνολικά περί τα 120 μέλη εκ των οποίων μεγάλος αριθμός δε κατοικεί σε μόνιμη βάση στη Μαρώνεια αλλά προέρχεται από αυτήν η έρχεται τακτικά σε αυτήν. Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε από τη προσπάθεια αρχικά της αείμνηστης Βασιλικής Περβανά, η οποία με πολύ θερμή προσπάθησε να συσπειρωθούν οι γυναίκες της περιοχής να λειτουργήσουν πιο ενεργά ως προς την ανάδειξη της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *