230 πολίτες-εθελοντές το «κλειδί» της επιτυχίας του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

230 πολίτες-εθελοντές
το «κλειδί» της επιτυχίας του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2021, στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβος» στην Αλεξανδρούπολη, η τιμητική εκδήλωση για τους συμμετέχοντες εθελοντικά και θεσμικά στο RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ που διοργάνωσαν με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.
Διακόσιοι τριάντα συνολικά εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και μεμονωμένοι πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στην ασφαλή διοργάνωση της αθλητικής γιορτής του Έβρου, η οποία επανήλθε φέτος έπειτα από το υποχρεωτικό, λόγω του κορωνοϊού, «διάλειμμα» του 2020, τιμήθηκαν και έλαβαν έπαινο συμμετοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Σας ευχαριστώ που επιλέξατε να αφιερώσετε μέρος του πολύτιμου χρόνου σας και να βρεθείτε μαζί μας στον πρώτο μεγάλο αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Κάθε σημείο εθελοντικής προσφοράς είναι σημαντικό για την ασφαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσπάθειας των δρομέων. Εμείς, ως Οργανωτική Επιτροπή σχεδιάζουμε και προνοούμε, αλλά χρειαζόμαστε όλους εσάς για να υλοποιήσουμε κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται».
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Μπόγδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης και Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Θεόδωρος Βουρδόλης, η Διοικητής της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης Θεοπούλα Χατζηπαύλου, ο Υποπλοίαρχος Σαράντος Παναγιώτης εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Άννα Χωρινού, η Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Αθανασία Καραμάνη, ο εκπρόσωπος της ERGO, του μεγάλου χορηγού των αγώνων δρόμου RUN GREECE, Νασσίμ Σύριος, καθώς και τομεάρχες του αγώνα.
Οι φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά είναι:
XII Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης – Τμήμα Τροχαίας, Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης, Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου, ΕΚΑΒ Θράκης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ροδόπης, Σώμα Εθελοντών Νοσηλευτικής Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης, MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS «ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ», ALEXANDROUPOLIS BIKE TEAM, Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Αλεξανδρούπολης, ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης, ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης.
Η εκδήλωση έκλεισε με δύο σημαντικές αθλητικές ανακοινώσεις – κάλεσμα σε δρομείς και εθελοντές:
Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης στις 23 Οκτωβρίου 2021, με την Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου VIA EGNATIA RUN στις 8 Μαΐου 2022.
O VIA EGNATIA RUN αποτελεί αθλητική διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και πλέον θεσμό. Οι τέσσερις διαδρομές του, ο Ημιμαραθώνιος 21.097,5 μ., ο Λαϊκός Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., τα 800 μ. για παιδιά και τα 400 μ. για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), έχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, των ερασιτεχνών δρομέων, των πολιτών, των παιδιών και των ΑμεΑ. Οι διαδρομές του Ημιμαραθωνίου και του Λαϊκού Αγώνα – Δυναμικού Βαδίσματος έχουν πιστοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *