Στάρα Ζαγόρα-Τόρνοβο-Σέρρες-Ορεστιάδα, Βαλκανική η παρέα του ΔΡΟΜΕΑ

Στάρα Ζαγόρα-Τόρνοβο-Σέρρες-Ορεστιάδα, Βαλκανική η παρέα του ΔΡΟΜΕΑ

Για ακόμη μια Κυριακή η παρέα του ΔΡΟΜΕΑ και της Αλεξ/πολης, διακτινίστηκε, αυτήν την φορά στα Βαλκάνια, τρέχοντας και διαδίδοντας την αθλητική φιλία, μεταξύ λαών και αθλητών.

Κωνσταντία Στεργίου, Πέτρος Γιαγτζόγλου και Κων/νος Αγγελίδης,έτρεξαν Ημιμαραθώνιο στην Στάρα Ζαγόρα, μαζί με την παρέα της Κομοτηνής. Η Κωνσταντία τον έτρεξε σε 1.54, ο Πέτρος σε 1.57 και ο Κων/νος σε 2.07.

H Στάρα Ζαγόρα είχε και αγώνα 10χλμ όπου ο Στέλιος Δελόγλου τον έτρεξε σε 59.04.

Στο Βέλικο Τόρνοβο Βοτλγαρίας συμμετείχε ο Βασίλης Τσικρικάς.

Ο Σάκης Κύρου κατάφερε τον άθλο, του τερματισμού στον 24ωρο αγώνα στις Σέρρες, στο Greece circuit ultra run in Serres, ολοκληρώνοντας 152χλμ.

Στις Σέρρες αγωνίστηκε και τερμάτισε και ο Γιάννης Δάφτσιος στον 12ωρο αγώνα, με σκορ 86,45 χλμ

Ο Μουσταφά Ισμαήλ συμμετείχε στην σκυταλοδρομία των 100χλμ στην Ορεστιάδα, που διεξήχθη προς τιμήν των 100 ετών ίδρυσης της Ορεστιάδος.

Ο Μουσταφά έγραψε στον fb του:

“Σήμερα είχα την τιμή να είμαι παρών στο ξεκίνημα της Σκυταλοδρομίας 100 χλμ. πορείας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας. Συμβολική σκυταλοδρομία το οποίο ξεκίνησε από το συνοριακό σταθμό Καστανεών με τερματισμό τη κεντρική πλατεία Ορεστιάδας. Οι δρομείς που περνούν από κάθε χωριό μεταφέρουν και λίγο χώμα που παραλαμβάνουν από τους κατοίκους το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την φύτευση ενός Καραγατσιού, χαρακτηριστικό δέντρο της Ορεστιάδας, το οποίο θα συμβολίζει την ενότητα όλων των κατοίκων αυτής περιοχής αλλά και συμβολή όλου του τοπικού πληθυσμού στην ανάπτυξη της Νέας Ορεστιάδας. Μια διοργάνωση μελετημένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους διοργανωτές , στους εθελοντές και κατοίκους της περιοχής για την όμορφη αυτή μέρα που απολαύσαμε αλλά και για τη θερμή φιλοξενία τους”.

Συγχαρητήρια σε όλους-Καλή αποκατάσταση τώρα.

Επόμενοι αγώνες μετά το Πάσχα!!!!

@dromeasthrace

@eliterunningteam

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *