Ο Λευθέρης Πλακίδας μιλά για το Νυχτερινό αγώνα και τον αθλητικό τουρισμό

Ο Λευθέρης Πλακίδας μιλά για το Νυχτερινό αγώνα και τον αθλητικό τουρισμό
Με τον γνωστό δημοσιογράφο Eleftherios Plakidas, είχα την χαρά να συνομιλήσω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ThrakiNet, με θέματα τον Αθλητικό τουρισμό στην Θράκη, το δρομικό κίνημα και τις πεζοπορίες, την δημιουργία αθλητικής-πολιτιστικής, ενδοχώρας με τις γείτονες χώρες και φυσικά το Νυχτερινό αγώνα.
Ο φίλος Λευθέρης, θα είναι φιλοξενούμενος του Δρομέας Θράκης στην Αλεξ/πολη αρχές Ιουνίου, παρουσιάζοντας τον Νυχτερινός Αγώνας Θράκης – Thrace Night Run ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, στις 3/6.
Ο Λευθέρης Πλακίδας, είναι δημοσιογράφος με πολύχρονη εμπειρία σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα.
Έχει καλύψει ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος 5 διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, 11 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 14 Πανευρωπαϊκά.
Δημοσιογράφος και Εμπορικός Διευθυντής στην αθηΝΕΑ. Tannins Addicted. Travel Writer & Passionate Traveller-Check on Amazon my travel book “Destination Greece: Experience the Country like a Local”. Content Creator. Διευθυντής του περιοδικού Athletics Magazine, συνεπιμελητής και συνδιοργανωτής της Cheap Art στη Θεσσαλονίκη, παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ PEDAL, καλλιτέχνης φωτογράφος, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων σε εταιρείες, μαραθωνοδρόμος, αστικός αναβάτης ποδηλάτου, κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας, ταξιδιώτης, Θεσσαλονικιός που ζει στην Αθήνα.
To video της συνέντευξης μας:
#dromeasthrace #thrakinet #lefterisplakidas #pateropouloskostas #stavrospapadopoulos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *