Περπατήσαμε στην Καλλιθέα

– Άλλη μια όμορφη πεζοπορική μας διαδρομή στην περιοχή της Καλλιθέας του Νομού Έβρου πέρασε και μας άφησε τις ωραιότερες εντυπώσεις.!
– Έχοντας ως σύμμαχο τον ιδανικό καιρό ξεκινήσαμε τη μέρα μας από την πλατεία του αγαπημένου μας Άβαντα όπου ήπιαμε τον καφέ μας έως ότου συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να ξεκινήσουμε για την αφετηρία της διαδρομής μας.! Εκεί μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της κοινότητας του οικισμού ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου μαζί με τον αγαπημένο μας κ. Μιχάλη ο οποίος για ακόμη μια φορά μας οδήγησε σε μια πανέμορφη διαδρομή και τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.!
– Στη συνέχεια ξεκινήσαμε με τα Ι.Χ. μας μέχρι το σημείο αφετηρίας της πεζοπορίας λίγο πριν τη διασταύρωση με τις τρείς βρύσες και σε υψόμετρο λίγο πάνω από τα 800 μέτρα. Εκεί αφήσαμε τα οχήματα μας και ξεκινήσαμε την πεζοπορία μας μέσα στην καταπράσινη φύση με προορισμό το μοναδικό ελατόδασος της περιοχής.!
– Μετά από περίπου 2 ώρες και 6 χλμ κυκλικής πορείας φτάσαμε στο χώρο αναψυχής που υπάρχει μέσα στο ελατόδασος όπου απολαύσαμε την ομορφιά και την δροσιά της φύσης κάνοντας το μεγάλο μας διάλειμμα σε υψόμετρο λίγο κάτω από τα 1000 μέτρα.!
– Στη συνέχεια κατηφορίσαμε προς τα οχήματα μας ακολουθώντας μια κυκλική πορεία μέσα από τα πανέμορφο δάσος με δρύς και οξιές και κλείσαμε τη μέρα με ένα λαχταριστό γεύμα στην ταβέρνα “Πυροστιά” στο χωριό της Αισύμης!
– Κλείνοντας να σας ευχαριστήσω όλους για ακόμη μια φορά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 28 Μαΐου στην πανέμορφη Κίρκη σε μία διαδρομή για όλη την οικογένεια.!
– Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος του Νομού Έβρου όπου για ακόμη μια φορά ήταν μαζί μας για να μας παρέχουν ασφάλεια και υγειονομική κάλυψη.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *