Περπατώντας στο “σωσμένο” μονοπάτι των Κέδρων του ‘Αβαντα

Την Κυριακή 29/11 είχαμε την ευκαιρία για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών του Νομού Έβρου “Συνεχίζω” μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή μας τον περασμένο Αύγουστο να περπατήσουμε στο μονοπάτι των Κέδρων στην περιοχή του Άβαντα στα όρια με το χωριό της Κίρκης και να δούμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τα σημεία τα οποία σώθηκαν και μας θυμίζουν ακόμη τις ομορφιές του παρελθόντος αλλά και την προσπάθεια της φύσης να αναγεννηθεί ξανά.!
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους μας Πεζοπόρους που ήταν μαζί μας όπως και τον Πρόεδρο του χωριού και αγαπητό μας φίλο κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου για την υποδοχή όπως τον κ. Μιχάλη Ζεχερλή επίσης αγαπητό μας φίλο που μας συνοδεύει με ασφάλεια σε όλες μας τις διαδρομές καθώς και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος του Νομού Έβρου όπου είναι μαζί μας σε κάθε μας διαδρομή για να νιώθουμε ασφάλεια.!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 12 Νοεμβρίου αυτή τη φορά θα ανακαλύψουμε την Ιστορία και τις ομορφιές της πόλης του Διδυμοτείχου.!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *