Πεζοπορούμε στη Νυμφαία Κομοτηνής, την Κυριακή 10 Δεκ.

Πεζοπορούμε στη Νυμφαία Κομοτηνής, την Κυριακή 10 Δεκ.

“Συνεχίζουμε τις πεζοπορικές μας εξορμήσεις αυτή τη φορά στην περιοχή της Νυμφαίας Ροδόπης με μια όμορφη κυκλική διαδρομή γύρω από το ομώνυμο Οχυρό της περιοχής.!”

Θα ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας λίγο πριν από το Συνοικισμό της Νυμφαίας και θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στα Παρχάρια όπου θα κάνουμε και το μεγάλο μας διάλειμμα στο μέσο περίπου της διαδρομής.! Μετά ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή θα καταλήξουμε μετά από 8 περίπου χιλιόμετρα στο σημείο εκκίνησης.!

– Ραντεβού στις 08:45 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς.!

-Τελικό ραντεβού στις 10:00 στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας.!

-Στο τέλος θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα στο εστιατόριο του Τουριστικού περιπτέρου, όπου θα πρέπει να δηλώσουμε εγκαίρως συμμετοχή για να κλείσουμε τραπέζι.!
ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEYR6_nmkbyykXZzSdNpAm2jYFgkjgCWYXaCtVk2Aw2tj0Fg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
Αρχηγός Αποστολής: Δημήτρης Κωστόπουλος-6937318054
Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *