Πεζοπορικό Διήμερο στα Λουτρά Πόζαρ με το ΔΡΟΜΕΑ (6-7/4)

Πεζοπορικό Διήμερο στα Λουτρά Πόζαρ με το ΔΡΟΜΕΑ (6-7/4)

-Έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσουμε την επόμενη εξόρμηση μας εκτός του Νομού μας αυτή τη φορά στην περιοχή της ‘Εδεσσας και της Αριδαίας.!

-Θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με πρώτο σταθμό της πόλη της Έδεσσας όπου και θα θαυμάσουμε τον μαγευτικό της καταρράκτη και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το γεύμα μας στην ευρύτερη περιοχή.!

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα Λουτρά Πόζαρ όπου και θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας στο ξενοδοχείο “4 Εποχές” και θα έχουμε για το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση – μπάνιο στις πηγές του Λουτρακίου – περιήγηση στην περιοχή – υπηρεσίες ΣΠΑ στο ξενοδοχείο μας και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας.! -Την επόμενη μέρα (Κυριακή) θα πραγματοποιήσουμε την πεζοπορική μας διαδρομή μέχρι τον καταρράκτη της Κουνουπίτσας (λεπτομέρειες διαδρομής με νεότερη ανακοίνωση) μήκους περίπου 9χιλιομέτρων.!

-Όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την παραπάνω διαδρομή μπορεί να ακολουθήσει την σύντομη διαδρομή 3 χιλιομέτρων περίπου μέχρι τον τεχνητό καταρράκτη ή ότι άλλο επιθυμεί στην γύρω περιοχή των Λουτρών.!

-Μετά το τέλος των διαδρομών μας θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για φαγητό σε ταβερνάκι της περιοχής αφού πρώτα έχουμε τακτοποιήσει τα πράγματα μας από το ξενοδοχείο.!

-Μετά το γεύμα μας θα ξεκινήσουμε το δρόμο της επιστροφής με μια ενδιάμεση στάση για να απολαύσουμε τα περίφημα γλυκά της πόλης της Θεσσαλονίκης.!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 6:00 από το γήπεδο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη.! -Αναχώρηση από Κομοτηνή στις 06:45 από την πλατεία του Σπαθιού.!

-Αναχώρηση από την πόλη της Ξάνθης από το Fresco στην είσοδο της πόλης από την πόλης στις 07:30.! -Αναχώρηση από την πόλη της Καβάλας από τον Άγιο Σίλα στις 08:00.!

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:

160€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

120€ ΔΙΚΛΙΝΟ

100€ ΤΡΙΚΛΙΝΟ – ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ

* ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 35 ΑΤΟΜΩΝ.!

* ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.!

* ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΠΑ.!

*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΣΟ ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2024 ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.!

-Τρόποι πληρωμής:

-Μετρητά στα γραφεία του Δρομέα Θράκης στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς.!

-Μετρητά στα γραφεία του Δημοκρίτειου Travel στην Κομοτηνή.!

-Με ηλεκτρονική κατάθεση στο λογαριασμό του Δρομέα Θράκης.!

* Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε διευκρίνηση.!

Υπεύθυνος αποστολής: Δημήτρης Κωστόπουλος -6937318054

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetIEv1c-mxCulZxMHSQaTimrfQlJaSsR6qASujC5_1En5rnw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *