Μαζική συμμετοχή δρομέων στο GODZILLA TRAIL και στον αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ

Μαζική συμμετοχή δρομέων στο GODZILLA TRAIL και στον αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ

Δρομείς από την Αλεξ/πολη και τον ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, συμμετείχαν μαζικά στο GODZILLA TRAIL της Ξάνθης και στον αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ Διδυμοτείχου.

Στον αγώνα βουνού GODZILLA TRAIL συμμετείχαν:

Στον αγώνα των 7χλμ: 1ος στην γενική κατάταξη ανδρών ο Χαράλαμπος Δελής, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επιτυχία ο Γιώργος Μποζατζίδης και ο Γιώργος Τουρτούρας,

Επίσης στα 7χλμ: 2η στην γενική κατάταξη γυναικών η Λίτσα Γιαλαματζή και 3η η Μαριάννα Τάντου.

Ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επιτυχία η Χριστίνα Αδαμίδου, η Αριστέα Τσουκαλά, η Διαλεχτή Πετρίδου, η Ελένη Παπαδοπούλου, η Σάσα Γιαλαμίδου,  η Ρένα Κυργίδου, ενώ η Ελένη Γέρου κατετάγη 3η στην ηλικιακή της κατηγορία.

Στον αγώνα των 14χλμ: 1ος στην γενική ο Λευτέρης Ανδρονικίδης, ενώ  ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επιτυχία ο Πέτρος Μιχαηλίδης, ο Χασάν Μουσταφά, ο Ιωακείμ Παρδαλός, ο Μαμί Μουσταφά, ο Παναγιώτης Γκουλιαμτζής, ο Νίκος Μαυρόπουλος, ο Θανάσης Μαυρόπουλος, ο Τάσος Καραβέλας, ο Πέτρος Γιαγτζόγλου και ο Χρήστος Φυλλαρίδης.

Επίσης στα 14χλμ: 1η στην ηλικιακή της κατηγορία η Νάντια Μπακατινάκη και 2η Κωνσταντία Στεργίου.

Στον αγώνα των 30χλμ: 1ος στην γενική κατάταξη ανδρών ο Γιάννης Καλούδης, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επιτυχία ο Μουσταφά Ισμαήλ, ο Μιχάλης Πολυχρονίδης και ο Παντελής Μελαδένιος.

Τέλος στον αγώνα των 30χλμ, 1η στην γενική κατάταξη τερμάτισε η Ελένη Τυρμάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

 

Στον 6ο αγώνα ΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ συμμετείχαν:

Στα 10 χλμ συμμετείχε με επιτυχία ο Χρήστος Κοϊτσίδης.

Στα 5χλμ : 1ος ο Χαράλαμπος Βούλκος, 2ος ο Παναγιώτης Διαμαντάκης, 4ος ο Σταύρος Τσιτσιμάκας, ενώ 2η γυναίκα τερμάτισε η Ευγενία Πλιατσίδου.

 

 

000

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *