“ΚαθαρίΖΟΥΜΕ το μονοπάτι της Αγίας Ειρήνης ΚΙΡΚΗΣ. ΦροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας”.

🎯“ΚαθαρίΖΟΥΜΕ το μονοπάτι της Αγίας Ειρήνης. ΦροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας”.
📢Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κίρκης σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ» καλούν τα μέλη και τους φίλους σε μια διαφορετική συνεργατική δράση.
🎯Αυτή τη φόρα δεν θα πεζοπορίσουμε. Θα φροντίσουμε τον τόπο μας, καθαρίζοντας το μονοπάτι προς την Αγία Ειρήνη, μήκους περίπου 5 Km, από φερτά υλικά και καμένα κλαδιά. Φορέστε τα γάντια σας, την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας, την Κίρκη Έβρου.
🌲🏡🏘️🌲Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερες κατοικήσιμος οικισμός του Νοτίου Έβρου, χτισμένος σε υψόμετρο 205-230 m διέθετε απαράμιλλο φυσικό πλούτο, με αρχέγονο δάσος και ιστορία που κράτα από τα Ρωμαϊκά και βυζαντινά χρόνια.
🔥🔥🔥Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς είναι αποκαρδιωτική τόσο για τον οικισμό, καθώς 23 σπίτια και δυο κτηνοτροφικές μονάδες παραδόθηκαν στη πύρινη λαίλαπα, όσο και για το σύνολο του δασικού πλούτου και της βιοποικιλότητας η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
🍹🍸🍋🍑Κρύα σπιτική λεμονάδα, κρύο τσάι του βουνού και σπιτικές γεύσεις της Κίρκης θα σας προσφέρουν τα υπερδραστήρια μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κίρκης!
🚘🏍️🚴🏻‍♀️Αναχώρηση στις 18:30 από το στάδιο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο για να μετακινηθούν.
❗️❗️❗️Καλοδεχούμενοι όλοι οι φίλοι μας από οποιαδήποτε περιοχή.
📌Την Δράση συντονίζουν συνεργατικά οι Κωστόπουλος Δημήτρης, ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και Ελευθεριάδης Θεόδωρος, Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης
Η Πρόεδρος: Βασιλική Παντελίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *