¨ Ή άσκηση πρόληψη για τις χρόνιες παθήσεις¨ ημερίδα ΣΥΝΕΧΙΖΩ

Ή άσκηση πρόληψη για τις χρόνιες παθήσεις
Συγχαρητήρια στους ομιλητές της ημερίδας που διοργάνωσε ο ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη χρόνιων ασθενειών και ιδιαίτερα του καρκίνου.
Απέδειξαν με επιστημονικά στοιχεία, ότι η άσκηση είναι ΦΑΡΜΑΚΟ και πρέπει να συνταγογραφείται από τους γιατρούς, όπως φυσικά και την τεράστια σημασία της υγιεινής διατροφής στην ζωή μας.
Η κ.Ντρουφάκου, γνωστή ογκολόγος Πανελληνίως, τόνισε την ανάγκη για την δημιουργία εθνικών πολιτικών με στόχο τη αλλαγή τρόπου ζωής του Έλληνα, με την άσκηση στην πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια στον ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου γενικά για το έργο του και την θετική επίδραση του, όχι μόνο στους ασθενείς, αλλά ευρύτερα στην κοινωνία, με δράσεις και ενημέρωση.
Τέλος ευχαριστούμε για την μόνιμη συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ και ιδιαίτερα για το κοινό μας πρόγραμμα, εφαρμογής πρωτοκόλλων άσκησης «Exercise is Life», σε ασθενείς χρόνιων παθήσεων (κυρίως σε ογκολογικούς ασθενείς, αλλά και διαβητικούς και καρδιοπαθείς).
Η υπεύθυνη του παραπάνω προγράμματος άσκησης, καθ.φ.αγωγής και υποψήφια διδάκτωρ Μαρία Μπαλτζή, είχε την ευκαιρία, στην ημερίδα, να παρουσιάσει το καινοτόμο πρόγραμμα στο κοινό, το οποίο θα ξεκινήσει και πάλι το Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *